Robotiikkaa Turussa 21.11.2018

#ERW2020

Eurooppalainen robottiviikko on Euroopan komission vuonna 2010 aloittama tapahtumakokonaisuus, joka toteutetaan samanaikaisesti loppusyksyisin unionin jäsenmaissa. Eurooppalaisen robottiviikon tavoitteena on lisätä tietoa robotisaatiosta ja sen vaikutuksista. Erityisenä yksittäisenä tavoitteena on kannustaa nuoria opiskelemaan ja työllistymään robotiikan alalla. Miten ajankohtainen teema tänäkin vuonna!

Suomen Robotiikkayhdistys organisoi oman tapahtumansa tänä vuonna kaksipäiväisenä.

Viikon päätapahtuma järjestetään Turussa keskiviikkona 21.marraskuuta. Tapahtumapaikkana on Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki. Tapahtuman tavoitteena on esitellä robotiikan mahdollisuuksia kaikille aiheesta kiinnostuneille ja saada erilaiset ihmiset tutustumaan robotiikkaan ja sen tulevaisuuteen. Tilaisuuden ohjelma koostuu neljästä robotiikkaan läheisesti liittyvästä teemasta: Teollisuus, Tekoäly, Koulutus ja Tulevaisuus.

Seuraavana päivänä, torstaina 22.marraskuuta järjestetään Open House- tapahtumia ympäri Suomen. Ideana on tarjota kiinnostuneille mahdollisuus päästä tutustumaan robotiikkaa hyödyntävään yritykseen tai oppilaitokseen päivän aikana. Tapahtuman raamit, keston ja sisällön päättää jokainen osallistuva taho tietysti itse.

Siis – Lähtekää innolla mukaan kertomaan robotiikasta myös heille, joille se ei ole arkipäivää!

Yhdistyksen tavoitteena on saada mahdollisimman moni jäsenyritys mukaan tähän tempaukseen! Lisätietoja tapahtumasta, ideasta ja mukaan lähtijöistä saat Nina Lehtiseltä, sähköposti: nina.lehtinen@yaskawa.eu.com tai puh: 040 3000 657.

Tulemme yhdistyksen ja yhteistyökumppaneiden toimesta julkaisemaan tiedotteita, mainoksia ja SoMe- päivityksiä robottiviikosta hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

#ERW2020