Suomen Robotiikkayhdistys ry:n robottiviikon päätapahtuma

European Robotics Week 19-28.11.2021

Eurooppalaista robotiikkaviikkoa vietetään jälleen Marraskuussa. euRoboticsin koordinoiman viikon tavoitteena on tuoda robotiikkaa esille erityisesti suuren yleisön tietoisuuteen. Kaikki robotiikkaa esittelevät ja käsittelevät tilaisuudet ovat tervetulleita mukaan. Mikäli mielessäsi on robotiikkaa käsittelevä tilaisuus, pieni tai suuri, ilmoita se mukaan kartalle. Sekä virtuaaliset että fyysiset tapahtumat kelpaavat.

Omia tapahtumia voivat järjestää kaikki halukkaat tahot. Tiukkoja sääntöjä ei ole, vaan kaikki robotiikkaan ja automaation liittyvät aiheet kelpaavat mukaan. Yhdistys kerää kaikki tapahtuman yhden sivuston alle ja markkinoi niitä omilla kanavillaan. #ERW2021 on jälleen mainio keino saada automaatio-alalle näkyvyyttä, tervetuloa mukaan. Jos tapahtuman järjestäminen kiinnostaa, tai olet jo järjestämässä jotain, ota yhteyttä Suomen maakoordinaattoreihin. Myös kyseisen viikon ulkopuolella järjestetyt avoimet tapahtumat kannattaa ilmoittaa mukaan. Lisätietoja Jyrki Latokartanolta.

Seuraa robottiviikkoa ja osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa. Tunnisteet #robottiviikko ja #ERW2021. Aiheesta twiittaa suomeksi @Roboyhdistys ja englanniksi @euRobotics, kannattaa laittaa molemmat seurantaan.

Robottiviikon 2021 ohjelma

Robottiviikon ohjelma tarkentuu lähiaikoina. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Maanantai 22.11.

Torstai 25.11.

  • Robotiikkavierailut Rajakylän ja Metsokankaan kouluihin Oulussa, Robotiikkayhdistys ja OAMK. Oulun Ammattikorkeakoulu järjestää yhdessä suomen robotiikkayhdistyksen kanssa Euroopan robotiikkaviikolle robotiikan pop-up tapahtuman 2:lle Oulun peruskouluista. Pop-uppien aikana lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan oikean yhteistyörobotiin koulujen tilassa ja samalla kuulevat robotiikan merkityksestä tulevaisuuden yhteiskunnassa.

Aiemmat robottiviikot:

Share