European Robotics Forum 2018 -vuoden merkittävin robotiikkatapahtuma Suomessa

European Robotics Forum 2018 järjestetään Tamperetalossa 13-15.3.2018. tapahtuma kerää yhteen yli 800 robotiikan toimijaa Euroopasta ja ympäri maailman. Foorumi on alan soveltajien, loppukäyttäjien, päättäjien, tutkijoiden, insinöörien, rahoittajien ja yrittäjien suurin vuosittainen tapaamispaikka. ERF2018 on järjestyksessään yhdeksäs tapahtuma, sen suosio on noussut tasaisesti vuodesta 2010 saakka.

Tämän vuoden foorumi koostuu yli 70 sessiosta, joiden aiheet käsittelevät lähes kaikkia robotiikan aihealueita lainsäädännöstä sovelluksiin ja terveydenhuollosta teolliseen valmistukseen. Sessioiden välillä osallistujilla on reilusti aikaa tutustua mukana olevien yli 40 näytteilleasettajan tarjontaan ja verkostoitua muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Ohjelman väljyys tarjoaa verkostoitumiselle loistavat puitteet.

Sessioille vastapainoa tuovat foorumin ohjelmaan kuuluva Gaala-illallinen, Tampereen kaupungin vastaanotto, sauna ja avantouinti sekä mielenkiintoiset yritysvierailut tapahtuman jälkeen perjantaina.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on auki netissä 4.3.21018 saakka.

Tervetuloa!