Ravintolarobotiikka 22.11.2016

pauli1Suomen Robotiikkayhdistys ry ja Ravintolakoulu Perho järjestävät yhteistyössä Suomen ensimmäisen ravintola-alan robotiikkaa käsittelevän seminaarin. Seminaarin tavoitteena on esitellä robotiikan mahdollisuksia ravintola-alalla. Seminaarin alustukset ja verkostoituminen alan toimijoiden kesken aloittavat keskustelun aiheesta ja tarjoavat mahdollisuuden alan soveltamisen käynnistämiseen Suomessa.

Paikka ja aika:

Ravintolakoulu Perho, 22.11.2016 klo. 9-12

Ohjelma:

9.00 Seminaarin aloitus,   Heikki Andrell / Ravintolakoulu Perhoperho

9.15 Tervehdyssanat,   Kansanedustaja Sanna Lauslahti

9.30 Palvelurobotiikan hyväksyntä, Marketta Niemelä, VTT

9:50 Robotiikan mahdollisuudet ravintola-alalla,   Jyrki Latokartano / Tampereen teknillinen yliopisto

10.15 Robottityökaveri ravintolaan,  Teemu Rantala / ABB Suomi

10.50 KAHVITAUKO

11.10 Opportunities of robots for food industry, Ann Plough, Mentor FoodTech

11.40 Jaakko Rajaniemi / Ultrahack

12.00 Seminaari päätyy

Seminaari on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista

Lisätietoja:

Heikki Andrell, 050 352 0110, heikki.andrell(at)perho.fi

 

 

robotics_week_logo_land_without_strap