Suomen Robotiikkayhdistys ry ja Ravintolakoulu Perho järjestävät yhteistyössä Suomen ensimmäisen ravintola-alan robotiikkaa käsittelevän seminaarin. Seminaarin tavoitteena on esitellä robotiikan mahdollisuksia ravintola-alalla. Seminaarin alustukset ja verkostoituminen alan toimijoiden kesken aloittavat keskustelun aiheesta ja tarjoavat mahdollisuuden alan soveltamisen käynnistämiseen Suomessa.
Paikka ja aika:
Ravintolakoulu Perho, 22.11.2016 klo. 9-12
Ohjelma:
9.00 Seminaarin aloitus, Heikki Andrell / Ravintolakoulu Perho
9.15 Tervehdyssanat, Kansanedustaja Sanna Lauslahti
9.30 Palvelurobotiikan hyväksyntä, Marketta Niemelä, VTT
9:50 Robotiikan mahdollisuudet ravintola-alalla, Jyrki Latokartano / Tampereen teknillinen yliopisto
10.15 Robottityökaveri ravintolaan, Teemu Rantala / ABB Suomi
10.50 KAHVITAUKO
11.10 Opportunities of robots for food industry, Ann Plough, Mentor FoodTech
11.40 Jaakko Rajaniemi / Ultrahack
12.00 Seminaari päätyy
Seminaari on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista
Lisätietoja:
Heikki Andrell, 050 352 0110, heikki.andrell(at)perho.fi